LEGO adventni koledar 2016: tretji dan

LEGO adventni koledar 2016: tretji dan

Še zadnjič za danes pozdravljen(a)!

No, pa sem odprla še tretji prekat v LEGO koledarju. Sedaj sem na tekočem in komaj čakam na jutrišnje jutro.

V tretjem predelku se je skrivala “frštekarija”. Oziroma, če se izrazim lepše; v njem sta se skrivala LEGO zvočnik in LEGO mikrofon s stojalom.

LEGO zvočnik omogoča koncerte

Potem ko sem, seveda kot to znam, prezrla, da gasilki vizir omejuje petje (več o tem lahko prebereš v prejšnjem prispevku), je gasilka v dobrodelne namene že pripravila prvi koncert. Ni sicer Adele, ampak ji gre kar v redu. Mislim, da jo bodo ostali minifigi hitro sprejeli, saj je rockovskih koncertov v mestu res manjkalo. Zato so ji seveda pripravljeni spregledati tudi malo “fušanja”.

Drugače pa mi je izredno všeč, da LEGO pri koledarju ni ostal le pri kitari, ampak je stvar nadgradil. Sedaj lahko klaviature in bobne, ki sem jih dobila pred leti, uporabim skupaj s kitaro. Kar seveda pomeni več glasbenih udejstvovanj mojih minifigov.

Zelo lepo presenečenje pa je stojalo z mikrofonom – le-to zmaga! Poleg tega, pri tem predelku niso skoparili in sem dobila celo dva mikrofona. LEGO namreč v vsak set da določeno število “rezervnih” delov, če se slučajno kaj izgubi.

Končna ocena

Ta del seta mi je zelo všeč, ker se vidi, da LEGO razmišlja – poleg električne kitare seveda potrebuješ tudi zvočnik. Mikrofon pa seveda tudi ne škodi. Upam samo, da mi bodo minifigi ponoči dali spati. Jih bom pa nekaj poslala na tečaj petja. Ko pojejo božične pesmi “a capella”, namreč niso tako moteče. Sedaj pa imajo mikrofona in zvočnik pa lahko naredijo celega hudiča, ko moram spati, kar moram seveda preprečiti.

Končna ocena: 10/10

To bi bilo za danes vse o LEGO adventnem koledarju 2016. Danes sem si sicer ogledala tudi Planet kock na Gospodarskem razstavišču. Poročilo sledi naslednji teden.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja