LEGO adventni koledar 2016: enaindvajseti dan

LEGO adventni koledar 2016: enaindvajseti dan

Prav lepo dobro jutro!

Nov dan, nov prispevek. Upam, da mi bo olje, ki ga imam trenutno v svetilki, zdržalo in bom tako nadaljevala še naprej.

LEGO smrekica 2016

Po darilih, ki so me v prekatu pričakala včeraj, je bil danes čas za smrekico. Seveda potrebujemo prostor, kam bomo postavili darila, ne? Smrekica je bila do sedaj v vsakem adventnem koledarju. Kar mi je pri letošnji smrekici všeč, je to, da je smrekica spet malo drugačna. Vsako leto LEGO namreč malo spremeni svojo smrekico.

Minifigi so seveda veseli, da končno lahko nekaj začnejo zlagati darila za svoje najbližje. Bojim pa se, da bodo smrekico kmalu pokopali pod goro daril, ki so jih nakupili; smatrajo namreč, da so vsi minifigi v moji omari njihovi bližnji. Med drugim sem videla tudi enega izmed minifigov, ki je svoja darila “zložil” na kup kar s svojim bagrom. Kot da ne bi moglo iti nekaj narobe s to idejo.

Končna ocena

Smrekica je standard pri LEGO adventnih koledarjih. Vesela sem, da se LEGO potrudi in vsakič adventnemu koledarju doda malo spremenjeno obliko in da se smrekice pri tem lahko med seboj razlikujejo. Smrekica je standard pri LEGO adventnih koledarjih in LEGO smrekica 2016 pri tem ni nobena izjema.

Končna ocena: 8/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja