LEGO adventni koledar 2016: dvajseti dan

LEGO adventni koledar 2016: dvajseti dan

Spet pozdravljen(a)!

Sicer se mi že rahlo mudi v službo, ampak sem se odločila, da napišem še zadnji prispevek za danes zjutraj. Mogoče jih zvečer po službi spišem še kaj; vendar ne obljubim.

LEGO darila

V dvajsetem prekatu so me počakala LEGO darila. LEGO daril imam že kar nekaj. Ne bom sicer dala roke v ogenj, ampak mislim, da sem jih do sedaj dobila še pri vsakem adventnem koledarju. Tako zame niso neko veliko presenečenje. Seveda pa me vsakič znova razveselijo. Ko dobim darila, vem, da jih bodo minifigi lahko dali pod smrekico, ki pa jo v tokratnem koledarju še pričakujem.

Sami minifigi so seveda nad darili navdušeni. Tega navdušenja so se najverjetneje nalezli od mene. Tudi sama sem namreč vedno navdušena nad darili; to je tudi razlog, da praznujem rojstni dan in god. Tako dvakrat na leto dobim darila (OK, poleg novega leta). Da se vrnem h minifigom: z nadzornikom sva jim komaj preprečila, da so jih že odprli.

Končna ocena

Čeprav sem darila že dobila v prejšnjih adventnih koledarjih me LEGO darila vedno razveselijo. Mogoče zato, ker sem tako navdušena nad darili samimi? Pri darilih mi je namreč vseeno, če jih dobim vsako leto. Darila, tako kot smrekica, spadajo h novemu letu in praznovanju, zato so vedno dobrodošla.

Končna ocena: 8/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja