LEGO adventni koledar 2016: dvaindvajseti dan

LEGO adventni koledar 2016: dvaindvajseti dan

Še enkrat pozdravljen(a)!

Zadnja dva dneva sem preprosto navdihnjena za zapise o mojem adventnem koledarju 2016. Ko se enkrat spravim napisati enega, nato napišem še enega. Upam, da nisem ravnokar “jinxsnila” vsega skupaj.

LEGO huski

V dvaindvajsetem prekatu me je razveselil LEGO huski. To sicer ni moj prvi pes, vendar pa je prvi huski, zato sem ga tako vesela. Poleg tega pa se mi zdi, da je LEGO zelo dolgo potreboval, da je začel proizvajati druge živali kot so ptice, opice in konji. Sedaj imajo tudi mačke, pajke, kače, pse, krave in mogoče še kakšnega, ki sem ga pozabila. Vseeno pa moje navdušenje nad vsako novo živaljo ne pojenja.

Minifigi so se huskija na začetku malo bali. Velik nepoznan pes? Seveda, da jih je bilo strah. Ampak na koncu je prevladalo njihovo zanimanje za vse, kar je novo. Tako so huskija sprejeli medse in zdaj so (prevsem otroci) z njim nerazdružljivi.

Končna ocena

Kot sem omenila, že imam LEGO pse, vendar pa je LEGO huski prvi te pasme, zato sem se ga res razveselila. Zelo sem zadovoljna z LEGOM, da mu je prav tako priskrbel tudi kosti in vodo. Prvi pes, ki sem ga namreč dobila (prav tako v adventnem koledarju), je namreč za hrano dobil klobase. Za njih pa nisem najbolj prepričana, da so zelo zdrave za psa.

Končna ocena: 10/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja