LEGO adventni koledar 2016: triindvajseti dan

LEGO adventni koledar 2016: triindvajseti dan

Spet pozdravljen(a)!

Še kar letim na krilih svojega pisanja. Mogoče mi danes celo uspe napisati vse članke za LEGO adventni koledar 2016. Ampak ne smem prehitevati; gremo lepo po vrsti.

LEGO sanke

V predzanjem prekatu so me (malo predvidljivo) počakale sanke. V vsakem koledarju namreč LEGO doda nekakšno prevozno sredstvo, da se LEGO božiček na njem lahko vozi in razdeli darila. Ne spomnim se sicer vseh sank, ki sem jih v vseh svojih adventnih koledarjih prejela, vendar pa vem, da so bile ene izmed njih LEGO aki sanke. Tisto leto je bil božiček zelo moderniziran. No pa tisto leto, ko sem imela LEGO Star Wars adventni koledar je bil Boba Fett, ki je bil božiček tudi izredno moderniziran. Itak, da je bil.

Minifigi so hoteli sanke tako zapleniti, še posebej, ko so ugotovili, da LEGO huskija od prejšnjega dne zaprežejo vanje in jih nato ves vesel “okol fura”.

LEGO vlečna vprega

LEGO vlečna vprega

Ljubitelji živali so najverjetneje najprej pomislili, da en huski ne more vleči celotne vprege, ker je prešibek in navadno mora biti za to deset psov. Poleg tega pa so sigurno zelo zelo proti proti vsemu skupaj. Njim bi odgovorila: resno? To je pes iz ABS plastike! Poleg tega pa v otroški domišliji ta pes lahko govori, leti, laja, itd. Bo pa še ene sanke vlegel do onemoglosti.

Končna ocena

LEGO sanke so pri LEGO adventnih koledarjih nekaj standardnega, zato se nad njo nisem najbolj razveselila, vendar pa je potrebna. Kako drugače bi se božiček vozil okoli? Bi hodil peš?

Končna ocena: 8/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja