LEGO adventni koledar 2016: trinajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: trinajsti dan

Še enkrat pozdravljen(a) danes!

Takoj ko sem sestavila, poslikala in opisala dvanajsti prekat sem se spustila še na trinajsti prekat.

LEGO nadzornik

V trinajstem prekatu me je pričakal LEGO nadzornik. Zakaj LEGO nadzornik? Preprosto; ima dva voki-tokija. Zakaj bi ju potreboval, če ne bi nečesa nadzoroval. Drugače je sicer oblečen podobno kot so sicer oblečeni gasilci.

Kar mi pri LEGO nadzorniku ni jasno – pa tudi večini drugih minifigov – je, zakaj potrebuje dva voki-tokija. Ponavadi je eden dovolj, on pa ima dva; od tega ima eden izmed njih celo dve anteni. Sama še nikoli nisem videla voki-tokija z dvema antenama, ampak vse je enkrat prvič.

Po drugi strani pa je malo zmeden tudi sam LEGO nadzornik. Hodi okoli po mestu, usmerja voki-toki proti različnim stvarem in nejevoljno nerga.

Končna ocena

LEGO voki-tokijem imam že kar nekaj. LEGO jih namreč pozna odkar se spomnim; imel jih je tudi že v osemdesetih, ko sem začela z LEGO zbiranjem. Po drugi strani je ta kapa dokaj nova. Ko sem začela z zbiranjem LEGO kock so bile kape s šiltom drugačne. Prej so kape vedno imele ravne šilte, sedaj pa obstajajo tudi kape, ki imajo šilte upognjene. In to mi je všeč. Tudi sama imam na kapah s šiltom vedno ukrivljen šilt.

Končna ocena: 8/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja