LEGO adventni koledar 2016: štirinajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: štirinajsti dan

Še zadnjič pozdravljen(a)!

Ko sem odprla še zadnji prekat danes, me je v njem počakal LEGO helikopter.

LEGO helikopter

V štirinajstem prekatu se je skrival mini LEGO helikopter. Navadno v vsakem adventnem koledarju dobim nekaj daril za novo leto za minifige. Če se prav spomnim, sem helikopter za darilo v adventnem koledarju že dobila. Toda letos je malo drugačen. ima dve kabini in če ne bi imel sank in bi bil vojaških barv, bi lahko celo bil Apač.

Drugače je helikopter zelo luštkan. Ima delujoč glavni rotor, medtem ko je zadnji rotor samo nakazan. Ne vem sicer, kako bi helikopter brez delujočega zadnjega rotorja in samo enim glavnim rotorjem, ostal v zraku. Ampak minifigi so nad njim navdušeni. Podajajo si ga, nekajkrat je sicer že padel na tla, ampak jih to sploh ne moti; je namreč dovolj kompakten, da to lahko vzdrži.

Edini, ki nad tem ravnanjem ni navdušen, je sam LEGO nadzornik. Vseskozi želi drugim minifigom dopovedati, da bodo helikopter pokvarili, ampak oni se ne pustijo motiti.

Končna ocena

Moram priznati, da sem nad helikopterjem navdušena. V svoji zbirki imam sicer sigurno že vsaj 10 različnih helikopterjev: policijskih, gasilskih, reševalnih in zasebnih. Toda vsak helikopter me razveseli, saj si želim, da bi tudi v resničnem življenju imela helikopter (ali pa letalo). Mogoče si ga kdaj privoščim.

Končna ocena: 10/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja