LEGO adventni koledar 2016: dvanajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: dvanajsti dan

Spet lepo pozdravljen(a)!

Tokrat mi jo je malo zagodla bolezen, zato sem danes (na sicer 14. dan) odprla tri prekate, in sicer za 12., 13. in 14. dan. Tako danes objavljam 3 prispevke o mojem adventnem koledarju.

LEGO javna razsvetljava

V dvanajstem prekatu me je pričakala javna razsvetljava, okrašena z adventnim venčkom. Z minifigi smo pričujočega izredno veseli, saj to pomeni, da bo mesto sedaj tudi v ne-adventnem času bolj razsvetljeno ponoči. Seveda so se morali, takoj ko sem jo umestila v mesto okoli nje zbrati in jo občudovati.

Na splošno je v našem mestu malo bolj temno, saj sem velik pristaš svetlobne neonesnaženosti. Vendar pa kakšna luč ne škodi, še posebej, če bo, kot trdijo minifigi, preprečevala bodoče nesreče. V mestu sicer še nismo imeli nesreč, vendar pa so minifigi prepričani, da jim bo to pomagalo v boju proti njim.

Kaj več o sami javni razsvetljavi ne vem povedati. Imam podobno, ki sem jo dobila ob enem izmed zimskih setov, tako da ni bila nič novega. Je pa res, da je ta nižja, samo to so podrobnosti.

Končna ocena

Tokrat nisem dobila nič novega. Sicer bomo luč v mestu lahko s pridom uporabili, vendar pri LEGU me velikokrat vleče tudi to, da dobivam nove in nove rešitve v LEGO merilu za naše probleme. Morda ne ravno probleme, vendar rešitve, ki zrcalijo naš način življenja v LEGO merilu.

Končna ocena: 6/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja