LEGO adventni koledar 2016: enajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: enajsti dan

Dobro jutro!

Danes sem vstala malo pozneje, vendar sem se spet takoj, ko sem vstala, zapodila v adventni koledar.

LEGO okrasje

Tokrat me je v enajstem prekatu počakalo LEGO okrasje. Kot sem že omenila ta teden v vsakem adventnem koledarju dobim določeno okrasje, ki ga minifigi lahko uporabijo, da si uredijo okrasje mesta. Okrasje, ki sem ga dobila danes, je bilo popolnoma drugačno, kot sem jih ponavadi dobila.

Okrasje, ki sem ga dobila, je v bistvu manjše listopadno drevo, ki so mu zaradi zime odpadli vsi listi. Na to drevo je LEGO obesil štiri luči različnih barv. Napram velikosti drevesa so luči res gromozanske, vendar pa samo drevo izgleda super.

Tudi minifigi so z njim zadovoljni. Takoj so ga postavili na prvo zelenico pred hišo in seveda v njihovem slogu nanj dodali še svoje okraske. Meni se je sicer zdelo, da je drevo dovolj okrašeno, vendar pa za minifige ni bilo dovolj. Minifigi imajo namreč malo bolj kičasti okus od mene.

Družina, ki je drevo posvojila, sedaj večere preživlja, tako da si poleg drevesa (v primerni razdalji) zakuri ogenj in se nato pri drevesu druži. Sama mislim, da glede na temperature zadnji dni pretiravajo, vendar če jim je to všeč, naj to kar počno.

Končna ocena

Tokrat sem vesela, da sem dobila nekaj novega. Seveda je bil adventni venček ta teden “stari prijatelj”, vendar pa je lepo, da dobim še kaj novega in drugačnega – navsezadnje zaradi novosti zbiram nove sete LEGO. Če bi vedno želela enake stvari, bi vseskozi kupovala isti set (dokler bi ga seveda LEGO izdeloval).

Končna ocena: 9/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja