LEGO adventni koledar 2016: deseti dan

LEGO adventni koledar 2016: deseti dan

Zopet pozdravljen(a)!

Tokrat sem z lahkoto vstala, še bolj pa me je zjutraj vzdignila hokejistka, ki se je pojavila v desetem prekatu.

LEGO hokejistka se pridruži igri

Poleg malega navdušenega hokejista sem torej dobila še malo hokejistko. Vem, da je punca, ker ima vijoličast šal in vijoličasto čelado. Čeprav sama ni tako navdušena nad hokejem, kot mali Kopi, se je takoj vklopila v drsališče in z njim začela igrati hokej.

LEGO hokejista z golom

LEGO hokejista z golom

Ostali drsalci in obiskovalci so nad njo navdušeni, saj je hokejista popolnoma umirila. Sedaj nič več ne drvi čez vse ostale prisotne. Možaka, ki se je pred dvema dnevoma prevrnil v kup snega pa so njegovi prijatelji in sosedi tudi končno uspeli izkopati ven in ga postaviti nazaj na noge.

Sama seveda upam, da bo Kopi Jr. vztrajal. Njegova ženska partnerica se namreč zdi boljša v hokeju, kot je sam. Seveda pa je mogoče tudi to, da se je mali malo zaljubil in sedaj želi, da bi ga punca opazila. Kako bolje, kot da ji pusti zmagati v igri?

Končna ocena

Sama nad današnjim izplenom nisem preveč navdušena, saj sem že vse, kar sem danes dobila, imela. Čelada, ki me je pred dvema dnevoma očarala, je sedaj stara novica. Sem pa, kot sem že napisala, vesela, da v mestu dobivam vedno več otrok. Čeprav LEGO hokejistka meni kot zbirateljici ni prinesla nič novega, sem vesela, da sem jo dobila. Ko sem namreč odraščala, LEGO otrok ni imel in posledično je mesto izgledalo malo pusto. Mislim, da bi se moji odrasli minifigi v tem z menoj strinjali.

Končna ocena: 6/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja