LEGO adventni koledar 2016: deveti dan

LEGO adventni koledar 2016: deveti dan

Spet pozdravljen(a)!

Z odpiranje koledarja sem seveda nadaljevala tudi danes. Takoj, ko sem vstala. Nekateri se najverjetneje sprašujete, zakaj ne odprem vsega naenkrat. Čeprav me mika, mi je pri adventnih koledarjih všeč tudi pričakovanje. In če odprem vse naenkrat tega ni, zato vsak dan odprem nov prekat in komaj čakam na naslednjega. Najverjetneje, če bi bila mlajša, ne bi čakala vsak dan – tudi čokolade v adventnem koledarju sem največkrat pojedla vse naenkrat. Ampak sedaj sem starejša in se brzdam.

LEGO gol za hokej

Danes sem nekaj časa potrebovala, da sem dojela, kaj sem sploh dobila. Na koncu sem za nekaj časa pustila to in si šla pripravit zajtrk ter opravit ostale jutranje potrebe. Ko sem prišla nazaj in sem še enkrat pogledala sestav, pa se mi je v glavi posvetila lučka. Seveda, dobila sem gol za svojega novega navdušenca nad hokejem.

LEGO Hokejist z golom

LEGO Hokejist z golom

Ko sem gol postavila predenj, se skakal od veselja. Tudi ostali minifigi so bili zadovoljni, saj sedaj nič več ne drsa kot manijak, ampak se bolj ukvarja s tem, da poskuša zadeti gol. Postaja vedno boljši. Če bo ostal na tem, bo mogoče res kdaj zaigral v NHL ali KHL. Seveda, če bo želel, sama mislim, da se otrok v vrhunski šport ne bi smelo siliti. Če se tako odločijo, pa jih je potrebno popolnoma podpirati.

Končna ocena

Gol je posrečeno sestavljen, mislim pa, da postajam stara, saj ga nisem takoj prepoznala. Najprej sem si rekla, da je ponavlja zgodba s Star Wars koledarjem, ko za pol stvari nisem vedela, kaj so dokler nisem pogledala na splet.

Končna ocena: 9/10

Sedaj pa hitro na naslednji prispevek o planinskih poteh, da ti bo v pomoč pri hoji v naše gore.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja