LEGO adventni koledar 2016: šesti dan

LEGO adventni koledar 2016: šesti dan

Dobro jutro!

Upam, da si v redu. Sama sem danes vstala malo prej, saj sem se sama od sebe zbudila pred budilko in nisem mogla zaspati nazaj. Ko sem se torej naveličala skupaj tiščati oči, sem vstala, odprta šesti prekat in ugotovila, da včerajšnje presenečenje sploh ni bilo to, kar sem si predstavljala.

LEGO plug za “nebožičkove” sani

Ko sem sestavila šesto kompozicijo, sem ugotovila, da sem se hudo uštela. Včerajšnje sani nazadnje niso bile namenjene Božičku. V samem bistvu so bile aki, na katerega bodo minifigi pritrdili plug in plužili ceste. Sedaj sem pomirjena – LEGO me le ni tako popolnoma presenetil, da bi se morala zaradi tega sekirati.

Vsekakor pa se bolj kot sama veselijo minifigi – nič več kidanja zjutraj pred službo. Seveda so gasilca z megafonom takoj zaposlili. Naveličali so se namreč njegovega govorjenja po megafonu. Najprej je šlo za samo urejanje prometa in podobno pred in po koncertih, potem pa je govoril samo še po megafonu. Všeč mu je bilo, ker so ga vsi slišali.

Gasilec s plugom

LEGO gasilec s plugom

Končna ocena

Najbolj mi je bilo pri današnjem plugu všeč zadovoljstvo, ki me je prevzelo, ker sem se včeraj res popolnoma zmotila. To seveda pomeni, da se bo LEGO pri tem koledarju najverjetneje držal že ustaljene prakse, kar me pomirja. Nisem namreč preveč prilagodljiv človek. Če nekaj pričakujem, me odstopanja od teh pričakovanj vržejo iz tira.

LEGO plug je drugače super. Da se ga odklopiti z motornih sani in priklopiti na druga transportna sredstva; seveda če imajo ustrezen priklop na sprednji strani vozila.  Drugače pa so mi bile kot deli najbolj všeč te ploščate gladke okrogle bele 1×1 kocke. Teh nimam veliko in vedno jih je dobro imeti več.

Končna ocena: 9/10

To bi bilo za sedaj vse. Sedaj pa grem pisat še, kaj vse sem videla na Planetu kock v soboto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja