LEGO adventni koledar 2016: peti dan

LEGO adventni koledar 2016: peti dan

Spet zelo zgodnje dobro jutro!

Priznam, da sem danes vstala težje, toda še vedno zgoraj. Malo sem namreč utrujena od včeraj. Pohod sicer ni bil dolg, vendar pa sem ravno prebolela bolezen, tako da nimam ravno velike kondicije.

V petem predelku pa me je počakalo rahlo presenečenje, ki ga sploh nisem pričakovala. Kar me je seveda predramilo iz dremeža in pognalo moje možgane.

LEGO sani, ki jih uporablja Božiček?

V petem prekatu so se namreč znašle LEGO sani. Presenetile pa so me, saj Božičkovo prevozno sredstvo ponavadi dobim šele proti koncu koledarja. (Ne, nikoli še nisem zamešala številke in tudi tokrat je nisem.) Božiček se je v preteklih koledarjih vozil že več prevoznimi sredstvi, od vlakca do drugačne izvedbe sani.

Letošnje so prav razkošne; dovolj široke, da ne bo padel dol pri kakšnem ostrem ovinku, kot me je skrbelo pri prejšnjih izvedbah. Torej bo Božiček sigurno zadovoljen. Ne bom rekla, da ima slabše ravnotežje ali kaj podobno (to namreč ni Hogfather iz istoemenskega romana Terry-ja Pratchetta), ampak te LEGO sani so varnejše, kar pa mi je najbolj všeč pa je to, da me LEGO po vseh teh letih še vedno lahko preseneti. Ko sem že mislila, da lahko vnaprej vse predvidim, ugotavljam, da imajo še kakšen trik, skrit v rokavu.

Končna ocena

Sani sicer niso nič posebnega – imam druge zelo podobne, vendar pa bom temu prekatu dala dobro oceno. Predvsem zaradi presenečenja, ki sem ga doživela, saj česa takega tako zgodaj v koledarju nisem pričakovala.

Sedaj komaj čakam, da dobim še Božička in ga posadim na sanke, da se lahko malo považi pred Božički iz prejšnjih let.

Končna ocena: 10/10

Sedaj pa letim pisati prispevek iz včerajšnjega obiska posavskih revirjev. Do naslednjič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja