LEGO adventni koledar 2016: četrti dan

LEGO adventni koledar 2016: četrti dan

Prav lepo dobro jutro ti želim!

Danes je torej četrti dan za moj adventni koledar. Čez nekaj ur se odpravljam v gore (prispevek sledi, upam da jutri). Vseeno pa sem morala najprej preveriti, kar se skriva v četrtek prekatu.

LEGO Gasilec z megafonom

Torej sem dobila še moškega gasilca z megafonom. Zanimivo se mi zdi, da on nima vizirja in jeklenke s kisikom, kot njegova sodelavka. Ali potrebuje prosta, z vizirjem nezakrita usta, da dejansko lahko uporablja megafon? Najverjetneje.

Najboljša stvar na temu gasilcu mi je njegova bradica. Ko sem začela dobivati LEGO, so bili vsi obrazi enaki. Ženske, moški, otroci, policaji, vesoljci, pirati,… (No ja, otroci takrat še niso obstajali – sedaj imajo odrasel trup in krajše noge.) Vsi so imeli enak nasmeh. Še vedno ga ima veliko mojih minifigov, medtem ko se je drugim zaradi dolgotrajne uporabe izbrisal in nimajo ne oči in ne ust (dobili so nove glave, da ne bo pomote). No v nasprotju z mojimi začetki v LEGO svet imajo sedaj minifigi ogromno možnih nasmehov, bradic, frizur in tako naprej. Nekateri izmed njih imajo celo pegice, kar vsekakor pozdravljam. Všeč mi je, da so moji minifigi čimbolj raznoliki. Všeč mi je, da se otroci v LEGO City vedno pogosteje pojavljajo. Pred časom pa sem celo dobila prvega LEGO dojenčka. Ja, mislijo na vse.

Končna ocena

Vsekakor vsako mesto potrebuje gasilce. Reševati morajo mačke z dreves, pomagati starejšim pri prečkanju ceste, sedaj pa je LEGO gasilec dokazal, da zna uporabljati tudi megafon. Tako bo lahko pomagal sodelavki pri organizaciji koncertov, saj bo z megafonom lahko usmerjal promet.

Čiste desetke pa le ni dobil. Nisem se mogla znebiti občutka, da so mu megafon dali, da bo sodelavko lahko preglasil in ji tako fokus z nje prenesel nase.

Končna ocena: 9/10

No, sedaj pa v hribe. Obljubim, da se iz njih javim čim hitreje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja