LEGO adventni koledar 2016: šestnajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: šestnajsti dan

Pozdravljen(a)!

Tokrat se držim obljube, ki sem si jo dala; to je seveda, da bom bolj redno pisala prispevke na mojem blogu. Da torej kar nadaljujem z mojim adventnim koledarjem.

LEGO letalo

V šestnajstem prekatu se je skrivalo mini LEGO letalo. Mini letala kot igrače za minifige sem dobila že tudi kdaj prej, vendar pa sem vsakega novega letala vesela. Nad letali sem namreč navdušena, kot sem navdušena nad helikopterji.

Minifigi so nad letalom seveda navdušeni in se z njim navdušeno igrajo. Upravljajo ga s pomočjo daljinskega upravljalnika, ki jim ga je dal v posodo nadzornik. LEGO helikopter pa je po drugi strani trenutno pristal na stranskem tiru.

Končna ocena

Končna ocena je seveda super. Rada imam letala in vsako novo LEGO letalo me razveseli. Od LEGA imam veliko različnih tipov letal, vendar pa mi manjka potniško letalo ter seveda letališče, ki pa ga zavestno nisem kupila, saj mi to novo letališče preprosto ni všeč. Sigurno bi sestavne LEGO kocke letališča porabila kako drugače, ampak je sam set po moji oceni kar drag, da bi ga nato porabila za sestavne dele. Bilo bi nekako tako, kot če kupiš drag nov avto, da ga potem lahko razkosaš in dele, ki si jih pri tem dobil, porabiš nekje drugje, pri čemer pa jih seveda v štartu sploh ne potrebuješ.

Končna ocena: 10/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja