LEGO adventni koledar 2016: sedemnajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: sedemnajsti dan

Še enkrat pozdravljen(a)!

Danes sem “naspidirana”, zato bom po zapiskih iz beležnice napisala še en post na svoj blog.

LEGO stojnica

V sedemnajstem prekatu se je skrivala zopet LEGO stojnica. Stojnico sem dobila že dva dni nazaj in ni mi bila všeč. Malo sem razočarana, da sem tokrat spet dobila stojnico. Sploh pa, ker zraven nisem dobila denarja, tako kot pri prejšnji stojnici. Denar je le denar.

Sami minifigi so bili nad stojnico navdušeni. Sploh jim ni pomembno, da stojnica nima bankovca za 100 DE, oni se samo veselijo vsega kar je novo. Vsekakor namreč niso najbolj svetle lučke v solariju. Njim je glavno, da nekaj dobijo. Niso preveč kritični do tega, kar dobijo, samo da je.

Končna ocena

Končna ocena je slaba, saj mi stojnica ni všeč, poleg tega pa se je stvar ponovila. Že prva LEGO stojnica mi ni bila všeč, vendar je imela zraven vsaj denar. Tokrat pa ga nima. Vsekakor lahko LEGO kocke, ki jo sestavljajo, uporabim drugje, vendar pa mi to ni niti malo všeč. Pri LEGO kockah najbolj všeč, kako samo odsevajo svet v katerem živijo (več o tem, ko se bom spravila pisat o svojem najljubšem setu). Če se bodo začele dogajati “stojnice” tudi drugje, mi same legice ne bodo več všeč.

Končna ocena: 4/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja