LEGO adventni koledar 2016: devetnajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: devetnajsti dan

Zopet pozdravljen(a)!

Danes mi pisanje res teče kot po maslu, poleg tega pa sem prišla do najljubšega seta v tem adventnem koledarju. Vsaj zaenkrat.

LEGO mikrovalovka

V devetnajstem prekatu se je nahajala LEGO mikrovalovka. To je sicer prva LEGO mikrovalovka, ki sem jo do sedal videla. Imam že pečico, kuhalnike različnih velikosti, ampak to je prva mikrovalovka.

Minifigi so seveda nad mikrovalovko navdušeni. Nič več jim ne bo treba vsak dan kuhati. Zdaj si bodo lahko čez vikend skuhali hrano in si jo pripravili za cel teden, nato pa jo vsak dan sproti pogrevali. Bojim se sicer, da bo kvaliteta hrane v minimestu padla, vendar sem jim pustila njihove odločitve.

Končna ocena

LEGO mikrovalovka me je navdušila. Še celo bolj kot LEGO gasilec od prejšnjega dne. O tem sem govorila, ko sem kritizirala drugo stojnico. LEGO kocke in seti odsevajo svet v katerem živimo. Mikrovalovka je seveda odraz tega, saj jo veliko ljudi dnevno uporablja; tudi sama sem med njimi. Najbolj pa mi je pri tem všeč, da nisem dobila le mikrovalovke; dobila sem tudi en cookie in sladkor (vsaj jaz si zamišljam, da je v belem pakiranju sladkor). Super bi bila tudi skodelica za mleko ali kavo. V glavnem, da dobim poleg mikrovalovke še eno podrobnost, ki mi olajša prepoznavo samega seta. Bravo LEGO!

Končna ocena: 10/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja