LEGO adventni koledar 2016: petnajsti dan

LEGO adventni koledar 2016: petnajsti dan

Po dolgem času spet pozdravljen(a)!

Po res dolgem času sem se odločila, da zopet začnem pisati blog in se tokrat držim rednih objav. Najhuje pri vsem skupaj je, da imam v raznih zvezkih napisane osnutke objav, ki pa jih na žalost nisem prepirala v blog. No, sedaj sem se odločila, da se to zgodi.

LEGO stojnica

V petnajstem prekatu se je skrivala LEGO stojnica. Tokrat sem tako stojnico dobila prvič. Meni je na primer pri celi stojnici najbolj všeč tisti bankovec za 100 LEGO DE (LEGO denarnih enot). Denar je pač denar, četudi samo LEGO denar…

Sami minifigi so bili nad stojnico rahlo presenečeni; niso namreč vedeli, kaj naj z njo počno. Kar je seveda bila definitivna novost – navadno imajo namreč takoj nore ideje. Tako je imel nadzornik dovolj časa, da bankovec varno naloži v banko za poznejše nakupe novih LEGO setov. Med njegovo potjo do banke pa so se minifigi nad stojnico seveda navdušili, tako kot se navdušijo za vsako novotarijo.

Končna ocena

Končna ocena je malo slabša, saj mi stojnica ni všeč in edini razlog, zakaj sem jo sploh ocenila s sedmico, je ta, da je bil zraven denar. Seveda so lahko vedno razdrem in porabim za sestavne dele pri kakšnem lastnem sestavljanju ter s pomočjo njenih delov dam zalet svoji kreativnosti. Slabih LEGO kock namreč ni, so samo slabe zamisli.

Končna ocena: 7/10

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja